Saga o Crnom Djuri

2008-09-22

Jaleenov toranj, aftermath

Dok je kopao po sanduku, naš Gigi Redwine je naletio na nekakav dragulj, koji ga je izgleda zamijenio sa jednim drugim clericom po imenu Shadrack (sp?).

Onda smo se javili Ramshalaku, svećeniku Pyremiusa, i objavili da smo obavili zadatak, te dobili letters of credit prema dogovoru. Također smo uspjeli više-manje kontrolirati leteći tepih.

Ramshalak, izgleda, pokušava izvrdati iz dogovora za toranj i sadržaj tornja- želi da revolucionarni komitet pregleda toranj i pokupi što ih zanima, a nama će onda ostati toranj. Također, unatoč mojem inzistiranju da će toranj pripasti Miki Čaglju, žele da mjesto u R.K. ide Sticku, pa da ja onda mogu toranj dati Miki ako želim. Navodno je to jer ja nisam vezan na ikoga ovdje u gradu (vjerojatno računa da će me lakše obraditi da glasam po njegovom ako nemam veze u gradu). Sanduk sa blagom je još u tornju, a mislim da bi bilo pametno to možda pospremiti…

Comments

Stick

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.